Executive Coaching

Individuele coaching…

Om transformatie te vergemakkelijken en ontwikkeling te versnellen.

Executive coaching geeft mensen de vrijheid om hun talenten, vaardigheden en ervaring te gebruiken – en zorgt tegelijkertijd voor duidelijke doelen en resultaten. In het bijzonder kan executive coaching managers helpen om effectievere leiders van hun mensen te worden en helpt ze hun leidinggevende ontwikkeling aanzienlijk te verbeteren.

Bevorder de ontwikkeling van leidinggevenden door individuele talenten te stimuleren in lijn met duidelijke zakelijke doelen.

Coaching met Elan is afgestemd op de situatie en behoeften van het individu, voorbeelden van mijn verschillende coachingaanpak omvatten:

Transitie coaching:

Ik werk met leiders die nieuw zijn in een functie, locatie, organisatie of alle drie.

Carrièrecoaching:

Succesvolle organisaties zorgen ervoor dat getalenteerde individuen een lange en geëngageerde ontwikkeling maken binnen de organisatie.

Technisch expert naar people-manager:

Transitie van een technisch expert naar een people-manager is een uitdaging die coaching kan ondersteunen.

C-Suite (CxO) coaching:

Ik begrijp de complexiteit waar Executives mee geconfronteerd worden. Cliënten worden uitgedaagd om een ​​dieper begrip voor hun leiderschapsstijl te krijgen en worden ondersteund om de benodigde gedragsveranderingen aan te brengen.

Coaching om leiderschapsprogramma’s te verankeren:

Coaching is een integraal onderdeel van het overbrengen van de leerpunten van een leiderschapsprogramma naar de werkplek.