Peter Verheij

Ik geloof dat ieder mens en elke organisatie een uniek potentieel heeft. Om te groeien en te innoveren.

En ik help om dat te bereiken.
Door professionals te coachen, te trainen en te adviseren. Op het gebied van strategie, cultuur en verandering.

Telefoonnummer

+31 6 115 99 426

E-mailadres

peter@peterverheij.nl

“We leven in een tijd van wezenlijke en veelomvattende verandering die zich steeds sneller voltrekt. Er is vooral focus op (korte termijn) winst en efficiency. Alle verandering richt zich op het systeem (de organisatie) en de mens wordt veelal gedwongen zich hieraan te conditioneren. De mens is ondergeschikt geraakt aan het systeem. Er ontstaat steeds meer vervreemding, onzekerheid en angst.”

Ik geloof dat er nieuw leiderschap nodig is om organisaties toekomstbestendig te veranderen vanuit eigen identiteit.

Terugkijkend op mijn eigen reis zie ik hoe elke ervaring een kans is geweest voor groei. Als professional was ik gericht op het behalen van succes voor mezelf. Ik evolueerde naar organisatie coach. En toen besefte ik dat succes gaat over het maken van een positieve impact op anderen.

In mijn vroege carrière was ik vooral bezig mezelf te bewijzen en carrière te maken. Gaandeweg zag ik het belang van het balanceren tussen ambitie en empathie & authenticiteit.

Ik leerde van mentoren zoals Ben Tiggelaar, Rob Hogewoning, Chris Boven en Joop Egmond. Die lieten me zien dat echt leiderschap uit iets anders voortkomt. Uit kwetsbaarheid, zelfbewustzijn en een toewijding om anderen te versterken.

Terwijl ik mijn vaardigheden aanscherpte en ervaring opdeed, begon ik mezelf te zien als een dienend leider. Iemand die streeft naar het creëren van een positieve en inclusieve werkomgeving. Waar iedereen een stem en een gevoel van verbondenheid heeft.

Ik ontdekte dat door mensen op de eerste plaats te zetten, ik meer kon bereiken dan ik ooit alleen zou kunnen.

Nu, als organisatie coach, word ik gedreven door een missie om een verschil te maken in de wereld. Of het nu gaat om mijn werk, mijn gemeenschap of mijn persoonlijke relaties. Ik breng een unieke combinatie van zakelijk inzicht, empathie en strategisch denken. In alles wat ik doe. En ik kijk ernaar uit om te blijven leren, groeien en impact te maken naarmate ik verder ga.

Ik geloof dat er nieuw leiderschap nodig is om organisaties toekomstbestendig te veranderen vanuit eigen identiteit.

Schakel mij in om de motivatie en professionele ontwikkeling van jou, je team of je organisatie te vergroten.

Executive Coaching Team Coaching Organisatie Coaching Agile Coaching

Ik coach executives, teams en organisaties in de transformatie naar zelfredzaamheid, zelforganisatie en Agile werken. Ik doe dat voor uiteenlopende opdrachtgevers van kleine zelfstandigen, start-ups en scale-ups tot grote en middelgrote bedrijven en instellingen.

Mijn klanten hebben vaak een al langer slepend vraagstuk of een ambitie waar ze niet goed uitkomen.

Ik help mijn klanten om inzicht te krijgen in wat hen in hun ontwikkeling of ambities belemmert. Ik laat ze de benodigde verandering zelf ontwerpen en uitvoeren. Zo vergroot ik hun zelfredzaamheid, ontwikkelen ze veerkracht en wendbaarheid en maak ik mezelf overbodig.

Peter Verheij

Vind mij op LinkedIn

Schakel mij in om de motivatie en professionele ontwikkeling van jou, je team of je organisatie te vergroten. Ik maak in co-creatie met het team een programma op maat waarbij de dagelijkse praktijk het leerplatform vormt.

Een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij een kop koffie is zo gemaakt. Heb je een andere vraag, stel hem gerust!

Telefoonnummer

+31 6 115 99 426

E-mailadres

peter@peterverheij.nl